Over ons

Elk weekend organiseert Stichting Humblebees de meest uiteenlopende activiteiten. We bieden een afwisseling tussen leuke, gezellige, lekkere en leerzame activiteiten.

Over ons

Stichting Humblebees is in 2020 opgericht door onze directie en raad van toezicht, vanwege een duidelijke affiniteit met niet alleen de doelgroep van stichting Humblebees, maar ook de onmisbare onderwijs- en zorgsector. Wij zien een duidelijke behoefte aan progressie binnen deze vorm van zorg en zijn bereid daad bij woord te voegen om dit waar te maken. Dit betekent niet dat wij ons alleen richten op verbetering in zorg voor onze deelnemers, maar ook de ruimte creëren voor ons zorg- en pedagogisch personeel om zich verder te ontwikkelen. Stichting Humblebees gelooft dat een stichting pas groeit en bloeit als de werknemers dat ook doen.

Ons team

Het Humblebees team bestaat uit een ongelooflijk divers, professioneel en gemotiveerde groep mensen. Voorop staat natuurlijk altijd de voorliefde voor onze doelgroep. Daarnaast is het belangrijk dat ons personeel en vrijwilligers zich allemaal bij onze visie kunnen aansluiten, namelijk de visie om respijtzorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Onze raad van toezicht houdt, zoals de naam zegt, toezicht op de stichting. Door hun expertise in de pedagogiek of zorg zijn zij verantwoordelijk voor het overzien van de stichting. Zij controleren de directie op hun uitgaven, besluiten en manier van besturen. Juist ook vanwege de individuele expertise die zij in de stichting inbrengen, is hun advies erg gewenst en gewaardeerd.

De directie van Stichting Humblebees zijn degenen die het initiatief hebben genomen om van deze stichting een realiteit te maken. Zij werken al maanden hard achter de schermen om alles op te zetten. Een korte introductie van de drie directieleden kunt u hieronder vinden.

Coördinerend Begeleiders

Stagiaires

Vrijwilligers

Coördinerend begeleiders zijn een onmisbaar deel van Stichting Humblebees. Zij zijn degenen die in het weekend de deelnemers medische- en persoonlijke verzorging zullen bieden. Ook sturen de coördinerend begeleiders onze stagiaires en vrijwilligers tijdens een Humblebees weekend aan. Daarnaast maken zij samen met de directie een planning voor de weekenden. Dit houdt o.a. in dat zij besluiten welke activiteiten zullen worden ondernomen en welke deelnemers in welke weekenden kunnen worden geplaatst. Daarnaast houden zij medische- en sociaal-emotionele gebeurtenissen bij en en brengen ouders hiervan op de hoogte na het logeerweekend.

Onder de coördinerend begeleiders hebben wij een sterk team aan stagiaires. Een groep mensen die hard bezig zijn zich tot een professional te laten scholen en hiervoor bij ons in de praktijk in de leer gaan. Zij zullen onze coördinerend begeleiders voornamelijk ondersteunen en de ruimte krijgen (onder toeziend oog) zelf activiteiten voor onze deelnemers te organiseren. Wij zoeken altijd gemotiveerde en gedreven stagiaires, die wij na het behalen van het gewenste diploma eventueel ook de mogelijkheid geven bij ons aan de slag te gaan en door te groeien binnen onze organisatie.

De belangrijkste groep naast onze deelnemers zijn onze vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plek die, net als de directie, achter de visie staan om de zorg en pedagogiek in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Stichting Humblebees is juist deze groep mensen het dankbaarst; zonder de tomeloze inzet en enthousiasme die zij wekelijks tonen zou Stichting Humblebees niet bestaan. Ook daarom zorgen wij dat juist deze groep van Stichting Humblebees ook de waardering en erkenning krijgt die zij verdienen!

Nieuws

Elk weekend organiseert Stichting Humblebees de meest uiteenlopende activiteiten.

Eerste Weekendverslag

Vandaag was het eindelijk zo ver. Het eerste weekend van Stichting Humblebees! Het was voor iedereen even wennen. Nieuwe mensen, nieuwe locatie en voor de begeleiders was het ook allemaal nieuw. Gelukkig werd het al snel gezellig en is de locatie helemaal top!
Bekijk alle activiteiten

Tweede weekend verslag

Zaterdag begonnen wij met het ontbijt met roerei. We aten dit weekend in twee verschillende huisjes. Na het ontbijt was er een tafeltennis toernooi en werd er J’eu de Boule gespeeld. M en Y waren bijzonder goed tijdens het ‘extreem J’eu de Boule’ wat Emiel heeft bedacht!
Bekijk alle activiteiten

Doneren

Stichting Humblebees zou niet bestaan zonder de steun van onze donateurs en sponsors. Hun financiële bijdrage zorgt ervoor dat wij 45 maal per jaar zulke leuke, gezellige en leerzame weekenden en activiteiten kunnen organiseren. Wil je een eenmalige donatie doen?
Bekijk alle activiteiten

Contact & Kantoor

Als eerste insteek proberen wij altijd zo toegankelijk mogelijk te zijn in onze communicatie. Daarom hebben wij onze kantoortijden aangepast op onze doelgroep en hun ouders. Wij zijn op werkdagen te bereiken via telefoon of e-mail vanaf 10:00 tot 22:00.

Ons kantoor is gevestigd aan de A. Hofmanweg 1a te Haarlem en kan op dezelfde tijden worden bezocht. Wij vragen u vanwege de huidige corona crisis van tevoren een afspraak in te plannen.

Telefoonnummer: +31 06 57 37 25 90

E-mail: [email protected]

Humblebees