Coördinerend Begeleiders

Coördinerend Begeleiders

Coördinerend begeleiders zijn een onmisbaar deel van Stichting Humblebees. Zij zijn degenen die in het weekend de deelnemers medische- en persoonlijke verzorging zullen bieden. Ook sturen de coördinerend begeleiders onze stagiaires en vrijwilligers tijdens een Humblebees weekend aan. Daarnaast maken zij samen met de directie een planning voor de weekenden. Dit houdt o.a. in dat zij besluiten welke activiteiten zullen worden ondernomen en welke deelnemers in welke weekenden kunnen worden geplaatst. Daarnaast houden zij medische- en sociaal-emotionele gebeurtenissen bij en en brengen ouders hiervan op de hoogte na het logeerweekend.

Meet the team

Kimberley

Hallo, ik ben Kimberley, onder de deelnemers ook wel bekend als een van de Queen-Bee’s.

Sinds 2015 werk ik in de respijtzorg en begeleid ik logeerweekenden voor kinderen en jongeren met een beperking. Omdat ik het geluk had al bij de opstartfase van Humblebees betrokken te zijn, werk ik nu al 2 jaar voor de stichting.

Als full-time coördinerend begeleider bij Humblebees verzorg en begeleid ik de logeerweekenden, de deelnemers en de vrijwilligers. Hier organiseer ik allerlei leuke, gezellige en afwisselende activiteiten en creëer ik een veilige en vertrouwde plek. Zodat niet alleen de ouders maar ook de deelnemers tot rust kunnen komen.

Door de regelmaat waarin ik weekenden werk, ben ik voor veel deelnemers het vertrouwde gezicht in de stichting. Juist door dit vertrouwen, de ondersteuning die ik en mijn team bieden en de regelmaat waarin we elkaar zien kan ik de deelnemers door de weken heen zien opbloeien. Dit maakt mijn werk namelijk het mooiste en leukste werk wat er is.

Als begeleider onderhoud ik goed en nauw contact met de ouders/ verzorgers. Ik geloof namelijk dat door adviezen van hen mee te nemen en samen te overleggen over de zorg, Humblebees een plek kan zijn waar alle deelnemers zich verder kunnen ontwikkelen. Niet alleen in het verleggen van grenzen maar ook juist in het grenzen aangeven, het maken van (nieuwe) sociale contacten of keuzes en het verder ontwikkelen van vaardigheden.

Ik hoop jullie dan ook snel te zien op een van onze logeerweekenden!

Humblebees