Missie, visie en doelstelling

Elk weekend organiseert Stichting Humblebees de meest uiteenlopende activiteiten. We bieden een afwisseling tussen leuke, gezellige, lekkere en leerzame activiteiten.

Waarom Stichting Humblebees?

In het verleden hebben wij, de directie, al vaker met elkaar samengewerkt maar zijn daarnaast ook goed bevriend. Omdat we elkaar zo goed kennen, zijn we ons bewust van ieders sterke kanten en nemen zo vloeiend taken van elkaar over, om te zorgen dat expertise en ervaring altijd voorop staat. Juist ook omdat we alle drie uit andere vakgebieden komen.

Rechtvaardigheid, in de breedste zin van het woord, staat bij ons allemaal voorop. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze samenleving gelijk wordt behandeld. Dit betekend niet alleen dat wij staan voor gelijke kansen voor onze deelnemers, maar juist ook voor ons zorgpersoneel. Ook zij horen dezelfde carrièremogelijkheden te krijgen als binnen andere vakgebieden.

Als laatste willen ze benadrukken dat wij het belangrijk vinden dat de ouders en verzorgers inspraak hebben binnen Stichting Humblebees. Niemand kent deze kinderen zo goed als de mensen die ze dagelijks verzorgen. Daarom hebben zij in de opbouw van de Stichting direct een cliëntenraad en een medewerkersraad laten opzetten, zodat degenen met de daadwerkelijke expertise ook hierin voorop staan en zeggenschap hebben over de inrichting van de zorg.

Onze missie

Stichting Humblebees organiseert 45 logeerweekenden per jaar voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Wij hopen met Stichting Humblebees een bijdrage te leveren aan het bevorderen van het welzijn van onze deelnemers en het zorgsysteem om hun heen. Wij willen niet alleen de wereld, maar vooral de wereld van mogelijkheden voor onze deelnemers  vergroten. Zo hopen we veel plezier te kunnen creëren voor de deelnemers, maar ook de ouders en verzorgers te kunnen ontlasten. Als laatst zijn wij geïnspireerd door het zorgpersoneel in Nederland: ook zij verdienen erkenning, waardering en een beloning voor het harde werk wat zij elke dag weer doen.

Onze Visie

Humblebees begint klein en zal geleidelijk gaan groeien, zonder de kernwaarde persoonlijkheid uit het oog te verliezen. Met de tijd willen we uitgroeien tot een nationaal bekende stichting voor de organisatie van activiteiten(weekenden) voor kinderen en (jong)volwassenen met een beperking. Deze focus blijft, hoe de wereld om ons heen zich ook zal ontwikkelen. Dit houdt in dat elke Stichting Humblebees locatie door Nederland zichzelf financieel kan dragen en stabiel staat, voordat wij naar uitbreiding in andere steden gaan kijken.

Onze doelstelling

We focussen ons op leuke en afwisselende weekenden, die worden gekenmerkt door unieke activiteiten, goede en individuele begeleiding en laagdrempelige communicatie met ouders of verzorgers, zowel vóór, tijdens, als na een weekend. Stichting Humblebees gelooft in persoonlijke begeleiding per deelnemer om er zo juist voor te zorgen dat alles zo toegankelijk blijft voor onze doelgroep. Daarnaast hopelijk wij een familiaire sfeer te creëren die ervoor zorgt dat onze deelnemers zich direct thuis voelen.

Contact & Kantoor

Als eerste insteek proberen wij altijd zo toegankelijk mogelijk te zijn in onze communicatie. Daarom hebben wij onze kantoortijden aangepast op onze doelgroep en hun ouders. Wij zijn op werkdagen te bereiken via telefoon of e-mail vanaf 10:00 tot 22:00.

Ons kantoor is gevestigd aan de A. Hofmanweg 1a te Haarlem en kan op dezelfde tijden worden bezocht. Wij vragen u vanwege de huidige corona crisis van tevoren een afspraak in te plannen.

Telefoonnummer: +31 06 57 37 25 90

E-mail: info@humblebees.nl

Humblebees