Vrijwilligers

Onze Vrijwilligers

De belangrijkste groep naast onze deelnemers zijn onze vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plek die, net als de directie, achter de visie staan om de zorg en pedagogiek in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Stichting Humblebees is juist deze groep mensen het dankbaarst; zonder de tomeloze inzet en enthousiasme die zij wekelijks tonen zou Stichting Humblebees niet bestaan. Ook daarom zorgen wij dat juist deze groep van Stichting Humblebees ook de waardering en erkenning krijgt die zij verdienen!

Stichting Humblebees zoekt vrijwilligers

Wat zoeken wij?

Wij zoeken spontane, enthousiaste en gezellige mensen die de deelnemers willen begeleiden bij hun dagelijkse routine en natuurlijk tijdens een van onze vele uitstapjes en activiteiten.

De weekenden vinden plaats op Zandvoort van vrijdagmiddag tot zondagavond en zijn compleet verzorgd. Accommodatie, eten, drinken, deelname aan alle activiteiten en reiskostenvergoeding zijn inbegrepen.

Als vrijwilliger word jij aangestuurd door de coördinerend begeleider van het weekend en werk je nauw samen met stagiaires en andere vrijwilligers om het een geweldig weekend voor iedereen te maken!

Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan voor meer informatie en hopelijk zien we jou snel op een van onze weekenden!

    Humblebees